Er worden vele vragen gesteld over Universal White Time Healing. Daarom leek het mij een goed idee de antwoorden hiervan op de website te zetten. Vele vragen die je zelf misschien had kun je hier dan terugvinden. Ook de pagina WhiteTimenederland.nl geeft informatie over Universal White Time Healing.

Het dekt natuurlijk niet alle vragen die je misschien hebt. Daarom kun je natuurlijk ook altijd met je vraag bij mij terecht.

 

Waar komt White Time vandaan?

White Time is een pure zuivere universele energie die gezien kan worden als een bron in het universum. Het heeft alle kleuren en alle tijd units (verleden, heden en toekomst) in zich. Om dit alles beter te kunnen begrijpen klik dan in de menubalk op Universal White Time.

 

Moet ik in God geloven of in hogere Wezens om met White Time te kunnen werken?Nee, het is niet nodig om in iets hogers te geloven om met White Time te kunnen werken. Wel zou het helpen als je de aanwezigheid van een hogere kracht zou voelen die je innig lief heeft, die je leiding geeft en je altijd beschermt.

 

Hoe word je White Time Healer?

Door een tweedaagse cursus te volgen wordt je al White Time Healer. Tijdens deze cursus leer je hoe je jezelf kunt openen voor deze energie en hoe je jezelf weer kunt sluiten. Ook leer je hoe je kunt behandelen zowel fysiek als op afstand.  De hele opleiding bestaat uit vier niveau’s met bijbehorende inwijdingen en Upgrades. Deze inwijdingen en Upgrades bevorderen sterk je persoonlijke groei.  Elke cursist bepaalt zelf wanneer hij/zij toe is aan het volgende niveau. Tijdens de cursussen ervaren velen het gevoel van “thuiskomen” Iedereen kan en mag aan deze opleiding deelnemen.  Op de pagina Cursussen & Agenda vindt je een overzicht van wat Be yourself aanbiedt

 

Kan een behandeling van White Time bijeffecten hebben of kun je jezelf er slecht bij voelen

?Nee, White Time heeft geen bijeffecten. Het zal er altijd voor zorgen dat je jezelf beter voelt en nooitdat je jezelf slecht voelt. Het kan zijn dat je na een behandeling wat moe bent en je zult die nacht dan ook heel goed slapen.

Is er iets wat je niet met White Time kunt behandelen?

Nee, er is niets wat je niet met White Time kunt behandelen. Omdat het geen bijwerkingen heeft en op geen enkele wijze schade kan aanbrengen, kun je het dus voor alles en iedereen gebruiken.

 

Kan White Time ook andere dingen behandelen dan lichamelijke klachten?

Ja, White Time Healing kan ook gebruikt worden om emotionele, mentale en spirituele zaken te behandelen. Het kan gebruikt worden voor situaties waar iemand problemen heeft.

 

Als er meer mensen bij betrokken zijn, bijvoorbeeld een slechte relatie, dan zal de White Time energie naar beide mensen gaan of zelfs nog naar meer personen als die er bij betrokken zijn.

 

 White Time energie kan gebruikt worden om negatieve koorden tussen mensen te verbreken en voor een diepere zuivering van negatieve energieën van het menselijk energie systeem. (Men kan hiervoor een afspraak maken bij een Universal White Time Healer die alle vier de niveaus heeft doorlopen).

 

Het geeft genezing diep in de ziel van een persoon en raakt dingen aan die andere technieken niet kunnen bereiken, want de Leer komt van Hen die zowel de energieën begrijpen als wel het Grote geheel. (The BIG picture)

 

White Time Healing is een echte holistische geneeswijze. Zijn leer kan ons helpen en stimuleren om ons bewustzijn te verruimen zodat wij meer begrip krijgen over onszelf. Ons denken, onze gevoelens, onze emoties, ons handelen, onze spiritualiteit, onze levens, wie wij werkelijk zijn en van onze creatie!!!!!!

 

Kan White Time gebruikt worden bij verslavingen?

Ja, White Time kan iedereen die verslaafd is ondersteunen. Hier kun je veel voor doen. (Ook kun je met kristallen werken.)

 

Vele mensen hebben verslavingen, van de meest voor de hand liggende zoals roken, drugs, alcohol, suiker etc., tot de minder voor de hand liggende, zoals emotionele verslavingen. Misschien houdt men van argumenten en drama, of misschien kan men iemand niet vergeven, en is verslaaft aan de emotionele pijn of aandacht.

 

Ze mogen zichzelf dan wel zeggen dat ze niet houden van wat ze voelen, maar vele mensen kunnen zich onbewust aan deze dingen vast houden. Dit voelt voor hen beter dan het idee om het los te laten en te veranderen.

 

White Time kan de pijn verzachten en de persoon toestaan om de dingen makkelijker los te laten en te vergeven. White Time heeft een hele sterke liefdes energie in zich. Het helpt ons te zien dat liefde alles kan overwinnen.

Als we ons hart openen en deze liefde binnenlaten, zullen we ontdekken dat we pijn hadden omdat we ons hart gesloten hielden. Het helpt ons om de behoefte een ander de schuld te geven voor onze pijn, los te laten als we ontdekken hoe makkelijker het is om onszelf op te vullen met deze liefdesenergie.

Beïnvloedt White Time energie medicijnen?

Nee, White Time heeft geen invloed op je medicijnen.

Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je door White Time behandelingen zo opknapt, dat bij controle bij je huisarts of specialist er zal worden geadviseerd te minderen of te stoppen met de medicijnen.

 

Wat is het verschil tussen Universal White Time Healing en Reiki?

Vele mensen denken dat elke vorm van healing energie hetzelfde is. Dit is eigenlijk niet waar.

Er zijn vele verschillende krachten van energieën in het Universum en White Time is daar een van.

 

Het belangrijkste verschil met White Time en andere vormen van healing energieën, bijvoorbeeld Reiki, is dat de oorsprong van de energie heel oud is. White Time is meer dan 30 biljoen jaren oud. De technieken die in de White Time gebruikt worden zijn eenvoudig maar erg de tijd vooruit. Het is een echte universele energie kracht.

 

Reiki, bijvoorbeeld, is een echte Aarde energie. Als je buiten de atmosfeer van de Aarde in de ruimte gaat en daar Reiki probeert te geven, dan zal dat daar niet lukken, omdat deze energie de Aarde toebehoort. Als je daarentegen White Time zou proberen, zou het niet alleen werken, maar het zou ook nog veel krachtiger zijn.

 

De White Time energie werkt door het hele Universum heen, maar White Time werkt nog sterker op plaatsen die meer in harmonie zijn, dan de aarde momenteel is.

 

Als wij overgaan in de volgende dimensie, naar de Nieuwe Aarde (zie NEW EARTH TEACHERS), wat een wereld in harmonie is, dan zal alles wat anders werken, en het zal veel krachtiger zijn.

 

Universal White Time Healing is de energie die door alle Meesters, Engelen en Lichtwezens in het Universum gebruikt wordt.

 

Als je er zelf mee begint te werken, zal het je frequentie steeds meer verhogen en naar een niveau brengen dat je meer op één lijn komt met hen. Als je door de levels van White Time Healing gaat, begin je steeds meer te leren en te begrijpen wat jouw gidsen en engelen vrienden doen.

 

Ze kunnen dan van veel dichterbij met je beginnen te werken, omdat je dan meer bewust bent van dingen zoals zij. Wanneer je White Time Healer wordt, krijg je ook nog bescherming.

 

Niets negatiefs kan in de White Time komen en de initiatie’s zelf creëren een filter op je energie zodat je volledig beschermd wordt. Het geeft ook bescherming voor cliënten. Niets negatiefs kan van de healer naar de cliënt en van de cliënt naar de healer gaan. Op dit moment is White Time de meest veilige healing op Aarde.

Kan White Time gegeven worden aan zwangere vrouwen en aan kinderen?

Ja, White Time is helemaal veilig en kan niemand een overdosis geven. Het maakt niet uit hoe klein iemand is. Het kan gebruikt worden voor dieren en planten, zelfs aan de Aarde.

 

Het is heel erg goed voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. Het kan de bevalling vergemakkelijken. Kinderen houden van White Time energie. Zij zijn erg ontvankelijk voor deze energie, als ze niet geconditioneerd zijn met het geloof dat het toch niet werkt.

 

Hoelang moet er healing gegeven worden?

Het varieert en hangt af wat iemand nodig heeft.

Als iemand erg ziek is, bijvoorbeeld bij kanker, zullen er meerdere geavanceerde behandelingen nodig zijn.

 

De energie wordt verzegeld in het lichaam, nadat de healing gegeven is. Zo blijft de White Time energie in het lichaam en blijft het twee tot drie weken doorwerken.

 

Het ligt er natuurlijk ook aan wat voor sessie je geeft, en welke niveaus je van de White Time al doorlopen hebt.  Er zouden niet meer dan 10 behandelingen nodig zijn. Zijn er hierna nog verbeteringen te zien, dan kan met natuurlijk door gaan met behandelen.

Waarom zijn er mensen die zeggen dat White Time niet goed of niet zuiver is?

Mensen zijn hier op Aarde om te leren en bewust te worden. Het is niet altijd gemakkelijk om te zien hoe de dingen werkelijk zijn, voorbij de illusies. Vele mensen zijn bang voor veranderingen en of hebben angst voor verlies. Vooral als er nieuwe dingen komen, worden deze lessen geprikkeld en worden ze actief in je leven. Als mensen slecht spreken en angst zaaien op wat voor manier dan ook, weet dan dat deze mensen zelf nog niet in balans zijn, weerstand of angst hebben voor verlies of wat dan ook, en bezig zijn dit te ontdekken en de unieke kans krijgen dit te herkennen, erkennen, en om te zetten, te transformeren. Dit geldt natuurlijk voor iedereen, dus ook voor jezelf. Als er angst, verwarring of weerstand tegen wat dan ook, in je opkomt weet dan dat je de oplossing bij jezelf moet zoeken en niet de buitenwereld hiervan de schuld kunt geven.

 

Weet dat angst altijd een slechte raadgever is en je hoeft hier dus niet in mee te gaan. Aan jou is de keus.

Het boek Een nieuwe AARDE van Eckhart TOLLE is een echte aanrader om hier meer inzicht in te krijgen voor jezelf en hoe het Ego werkt.

Angst is voeding voor de donkere kant en angst trekt negatieve entiteiten aan. Iedereen mag zelf de keuze maken om voor liefde te kiezen of voor angst. Alle energieën zijn nodig en er zijn vele verschillende technieken die genezen en helpen bewust te worden en laten zien en voelen dat je steeds weer voor liefde kunt kiezen. Iedereen is vrij om die energie en die vorm van heling te kiezen die het best bij hem of haar past. En White Time is daar een van. Een prachtige zuivere energie die met zijn vele mogelijkheden door de Buitenaardse, Meesters, Engelen en Lichtwezens gebruikt wordt, en door het hele universum werkzaam is. En het is toch prachtig dat zij dit nu voor ons beschikbaar hebben gemaakt?

Geen antwoord op jouw eigen vraag?

Mail of bel mij gerust naar info@beyourselfdelft.nl of 06 52295010 en stel je vraag.

 

Be Yourself Delft

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie door Jelle Krug

Be Yourself

Vrederustlaan 24

2645 AW Delfgauw

BTW. nr.

1791.99.705 B01

Kvk. 50260588

Rabobank NL47 RABO 0129 8003 4