Level I

 

Een inwijding in de Universal White Time Energie doe je voor je ontwikkeling en groei voor jezelf. Met de White Time zal je frequentie in licht enorm toenemen en daarmee meer begrip van en voor je omgeving en het universum. Bij de eerste inwijding wordt er een persoonlijk White Time kanaal geopend door middel van drie initiaties.

 

Dit kanaal kan je hierna openen en sluiten d.m.v. een woord of zin, een soort van password.  Tijdens deze initiaties worden er in totaal 13 blokkades verwijderd. Deze blokkades hebben te maken met je aura, je helderziendheid, taal, reken- en leervaardigheden.  White Time energie is een echte Nieuwe Tijd energie en balanceert je niet alleen, het helpt je ook bij je spirituele ontwikkeling en je kunt als leraar en healer een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling naar de Nieuwe Tijd. Je leert in deze cursus hoe je deze tijdloze behandelingsmethode kunt integreren in jouw dagelijks leven.

 

White Time is te gebruiken voor jezelf, persoonlijke situaties, dieren, mensen, materie, meditatie en samenwerking met Hoge Meesters, Engelen en andere Lichtwezen.  Een Universal White Time healer is niet alleen verbonden met de White Time Bron maar ook met Moeder Aarde. Je krijgt meerdere dagen voordat de cursus begint je nieuwe UWTH gids erbij.

 

Een dag voordat je met de cursus begint, kom je onder een bepaalde stroom van energie te staan die we de lerarenenergie noemen. Deze wordt door de betreffende leraar aangezet en het bereid je voor op de komende inwijdingen. Daarbij zorgt deze energie ervoor dat je tijdens de cursusdagen volop met de White Time energie kunt werken om te oefenen.

 

In deze cursus leer je o.a.:  Persoonlijke contacthealing.  Zelfbehandeling. Het behandelen op afstand t.b.v. mensen, dieren, de aarde, trauma’s, kristallen enz.  Het schoonmaken van de aura.  Het balanceren van de chakra’s.  Een speciale schouderhealing. Het opruimen van blokkades. De Golden Movement deel I, het kosmische deel.

 

** Heb je level 1 al een tijd geleden gedaan en je wilt je tools opfrissen neem dan contact met mij op voor een speciale korting  ***

 

Kijk bij de agenda wanneer er een inwijding gegeven wordt. Heb je liever een ander datum bel of mail mij hierover. Ik kan altijd kijken wat mogelijk is.

Wanneer je nog vragen hebt kun je mij altijd bellen of mailen.

Level II

In deze prachtige cursus van 2 dagen waarin je nog meer mogelijkheden en technieken aangereikt zal krijgen om te werken met de White Time Energie. Je stroom van energie wordt nog groter en krachtiger. Deze inwijding is vooral een upgrade die je op speciale wijze opent zodat je beter de energieën kunt gaan voelen. Je zult na deze 2 dagen nog 1 dag terug moeten komen voor nog een extra upgrade. Deze zit in de prijs inbegrepen. De 3 upgrades staan gelijk aan bijna 1000 uur healing.  Deze upgrade geven een vergroting van je kanaal. Het zal je kracht vergroten, en je ondersteunen in je spirituele groei.

 

Tijdens deze cursus leer je het lichaam (van jezelf of anderen) volledig balanceren. Je leert een extra techniek om de chakra’s te balanceren. Je krijgt twee nieuwe vormen van energie erbij met een andere kwaliteit. Met behulp van de “White Divine Blessings of Light” leer je lichtbuizen in het lichaam maken. Je leert lichtmuren maken en  waarvoor je deze kunt gebruiken. Tijdens de cursus worden we ondersteund en begeleid door de Engelenwereld. Je ontvangt een nieuwe UWTH gids of er is verandering in je gidsen.

 

In deze cursus leer je o.a.: Het totaal in balans brengen van jezelf en anderen.  Speciale techniek voor het balanceren van de chakra’s.  Speciale reiniging van de longen en de maag.  Het sluiten van plaatsen waar energie lekt.  Een visualisatietechniek om lichtmuren en lichtbuizen te maken.  Speciale beschermingssymbolen tegen fysieke en niet fysieke energieën.  Gebruik maken van de White Divine Blessings of light.  HEDO licht. De Golden Movement deel II, het aardse deel.

 

** Heb je level 1 al een tijd geleden gedaan en je wilt je tools opfrissen neem dan contact met mij op voor een speciale korting  **

 

Kijk bij de agenda wanneer er een inwijding gegeven wordt. Heb je liever een ander datum bel of mail mij hierover. Ik kan altijd kijken wat mogelijk is.

Wanneer je nog vragen hebt kun je mij altijd bellen of mailen.

Level III

Tijdens deze zeer intensieve en krachtige cursus  van 3 of 4 dagen (afhankelijk van de grootte van de groep) worden 73 blokkades verwijderd die te maken hebben met helder zien, helder horen, helder voelen en helder weten. Aan het eind van de cursus heb je 800 stappen hoger in frequentie gemaakt.

 

Na deze stap mag je je Healer Excellent for the World noemen. Dit is de titel waarmee buitenaardse, lichtwezens, engelen en ik,  jou de erkenning geven als healer. Diegene die deel neemt aan deze cursus beschikt over het algemeen over speciale gaven en unieke mogelijkheden. In deze cursus wordt veel aandacht besteed aan het beter zien en voelen van aura’s en chakra’s. Veel van wat je leert moet je in praktijk brengen om bevredigende resultaten te krijgen.

 

Het komt allemaal neer op training, oefenen en leren hoe je dingen kunt zien en voelen.

In deze cursus leer je: paranormaal zien en voelen! de meest voorkomende aura formaties en het bestuderen ervan het uitvoeren van een zeer gevorderde aurazuivering werken met kleuren en vormen waardoor het chakra systeem wordt gebalanceerd met gekleurd licht jezelf en anderen te reinigen, te beschermen en het immuunsysteem te ondersteunen. de basis van kristalhealing balanceren van lichaamhelften en organen en nog meer werken met diverse kosmische symbolen het vervolg van de Golden Movement deel III

 

Na deze cursus en voor dat je deelneemt aan level 4 kun je twee extra initiaties te ontvangen. De eerste opent 28 blokkades die met het helder zien en voelen te maken hebben. De tweede initiaties vergroot je je White Time kanaal. De kosten voor deze initiaties zijn €75,- Voor de datum zie Agenda

Wat is de White Time Energie

 

De White time energie is een energie afkomstig van onze buitenaardse vrienden "de White Time Bron". Je ziel en fysieke lichaam wordt weer hersteld en na een sessie zal je meer geaard voelen en weten wat je moet doen. White Time heelt in de tijd. Wanneer je zelf met de White Time wilt gaan werken kan ik je inwijden (zie agenda)

 

Waarvoor helpt White Time Healing (UWTH)

Het behandeld gelijktijdig en effectief klachten in het verleden, het heden en de toekomst waarbij de energie werkzaam is op het hele energetische systeem Het helpt nare en pijnlijke ervaringen, angst, verdriet, stress, blokkades los te laten Het ontgift het lichaam en geest en versterkt het immuunsysteem Het bevordert sterk je persoonlijke en spirituele groei White Time betekent ook dat alle kleuren in de energie aanwezig zijn. De filosofie zegt dat als het lichaam zich niet goed voelt, het niet alleen een tekort aan de juiste tonen is maar ook een tekort aan de juiste kleuren White Time geeft je balans, zelfvertrouwen en meer inzicht in je levenWhite Time is veilig in gebruik omdat het uit de White Time Bron komt waar alleen liefde is Het geeft je inzicht en maakt je meer bewust van je ziel, je zielendelen en je schoonheidsaspecten Het helpt je om in vreugde, liefde, harmonie en vrede te komen door je op te tillen in het hoge liefdesveld waaruit deze bronenergie bestaat Het kan gebruikt worden voor familie, vrienden, dieren, planten, voedsel, Moeder Aarde, kristallen en mineralen.

 

Het kan gebruikt worden met andere healing technieken zoals o.a. giropracticum, massage, acupunctuur etc. Het is beschikbaar voor iedereen, jong en oud en voor elke vorm van geloof of achtergrond White Time is een energievorm die gebruikt wordt in het hele universum. Het is een van de bouwstenen van het universum White Time in de natuurlijke vorm, maak je zelf twee keer in je leven. Namelijk als je geboren wordt en als je sterft ga je door de White Time tunnel White Time is liefde, geeft liefde en bevordert liefde

White Time Nieuwe Initiatie

 

Deze initiatie is voor iedereen die een White Time healer is. Het maakt niet uit welke graad je bent. Je kunt deze altijd doen. In deze veranderde Nieuwe Tijd verandert ook de White Time energie die nu beschikbaar is voor ons en we gaan graag mee met onze tijd. Wanneer je deze initiatie ontvangt krijg je verbinding met een groter deel van de volledige straal van de White Time Energie, helemaal tot aan de Beyond. Je energie wordt krachtiger en je mogelijkheden worden groter. Het begrip van de White Time wordt hiermee ook versterkt. Je voelt nog meer ”Eén met Al Wat Is!” Je liefdesstroom en de flow van de White Time wordt enorm mooi en krachtig.

 

Deze Nieuwe initiatie verhoogt je frequentie en maakt jouw verbinding nog fijner en nog dieper. Daardoor verhoogt het de kwaliteit van je healingen die je geeft en zal je merken dat je spiritualiteit een enorme sprong zal maken.

 

De initiaties zijn niet meegenomen of aangepast in de cursussen van de White Time Healing omdat dit een vrijwillige uitbreiding van jouw mogelijkheden is.

 

Net als de andere initiaties van de White Time zal deze Nieuwe initiatie ook blokkades openen en verwijderen. Met deze nieuwe initiatie worden er 42 blokkades verwijderd en een verhoging van je frequentie met 30.000 stappen. Alle oude initiaties die ooit gegevens zijn tijdens White Time Healing cursussen, worden nu versterkt door een nieuwe liefdesstroom.

 

De initiaties kan ontvangen worden door elke UWTH healer en leraar en alleen als hij/zij daarvoor speciaal voor is ingewijd, Zoek je een leraar in Nederland, België en Duitsland kijk dan op deze pagina van whitetimenederland.nl

 

Deze Nieuwe initiatie kan ik persoonlijk of met meerdere personen geven. Indien het lastig is om langs te komen kan het ook op afstand.  Kosten €85,-

Be Yourself Delft

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie door Jelle Krug

Be Yourself

Vrederustlaan 24

2645 AW Delfgauw

BTW. nr.

1791.99.705 B01

Kvk. 50260588

Rabobank NL47 RABO 0129 8003 4