Een beetje over mijzelf

In mijn leven heb ik altijd al dromen gehad over een eigen onderneming en hoe ik mensen kan inspireren om gelukkiger en krachtiger in het leven te laten staan. Als kind geloofde ik al heilig in het Universum en ik heb meerdere malen een enorm krachtige ervaring gehad waardoor mijn geloof nog meer verankert is.

 

 Niemand anders kan voor jou je leven inrichten. Zolang jij jezelf niet gelooft doen anderen dat ook niet. Het geloof dat je zelf je leven kunt creeren zoals je het zelf wilt is voor mij altijd waar geweest alleen ik wist ook niet altijd goed hoe je dat nu precies moest doen.

Toen ik, als een alleenstaande vrouw, in 1993 mijn eerste kind verloor aan een ernstige hartafwijking heeft mijn leven een totaal andere wending gekregen. Na jaren van rouw en verdriet heb ik eindelijk mijn weg weer kunnen vinden en heb ik een totaal ander pad gekozen. Dat betekende o.a. ook dat ik geen contact meer had met mijn moeder en dat heeft ongeveer 20 jaar geduurd. Sinds een paar jaar hebben we weer contact en hebben we besloten dat we er voor elkaar mogen zijn als moeder en dochter.  Na mijn eerste kind heb ik nog drie kinderen gekregen waar ik intens dankbaar voor ben.

 

 Coachen en inspireren zit in mijn bloed en dat is ook wat ik het leukste vind om te doen. Ook toen ik nog voor een baas werkte was ik altijd aan het coachen omdat het heerlijk is als mensen vooruit gaan en doen waar ze goed in zijn. De marketing en communicatie kant is iets wat ik jarenhebt gedaan en nu heel goed kan gebruiken in mijn eigen onderneming.

"Kennis van jezelf is vrijheid"

In 2007 begon ik vanuit huis met het geven van inwijdingen in de Reiki, ccoachen en healings. Toen ik in  2009 met de Universal White Time Energie in aanraking kwam, was het alsof ik thuis kwam en voel mij enorm verbonden met deze energie en geef daar nu ook inwijdingen en workshop in. Vanuit huis werken vond ik toch wel lastig worden en het  begon toch wel te kriebelen en in 2012 ben ik met een winkel in het centrum van Delft begonnen met een hele slechte voorbereiding, geen geld en een compagnon die mij al vrij snel laat zitten heb ik toch doorgezet om er wat van te maken.

 

Na anderhalf jaar besloot ik ermee te stoppen en mijn coaching praktijk door te zetten in Delfgauw en daar werk ik met heel veel plezier met mijn klanten en mijn (online) trainingen, maanvieringen, workshops en coach ik ambitieuze vrouwen die meer vanuit liefde en licht willen leven en zo meer vanuit hun eigen kracht (energie) kunnen leven.

 

Ik hoop je binnenkort eens te ontmoeten

 

Heel veel liefde en licht,

Namasté

 

Marian

Be Yourself Delft

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie door Jelle Krug

Be Yourself

Vrederustlaan 24

2645 AW Delfgauw

BTW. nr.

1791.99.705 B01

Kvk. 50260588

Rabobank NL47 RABO 0129 8003 4