Coaching en Healing
 
Als één van de eerste coaches in Nederland doe ik een combinatie van coaching en healing. Jarenlang heb ik deze twee apart gehouden omdat het niet kon vond ik en de klanten vonden het spannend om ook een healing te doen. Dat was vaak voor later. …Gelukkig zijn steeds meer mensen bewust en vinden het niet meer zo gek. Een healing is buiten dat het zeer helend werkt ook heel erg ontspannend.
 
Door de ervaring door de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat wanneer je een coaching gesprek afsluit met een healing, de verkregen inzichten zich meer kan manifesteren en verdiepen, de emoties die zijn losgekomen meer tot rust komen en daadwerkelijk losgelaten kunnen worden. Een enorme verrijking ten opzichte van alleen coaching.
 
Vaak gebeurt het dat de verkregen inzichten nog dieper inwerkt en door de healing de angst of vastgezeten energie losgelaten mag worden. Zonder healing duurt dit vaak toch iets langer.
 
Wat is healing?
Na een gesprek en/of oefeningen ga je op de massage tafel met kleding aan. Je krijgt een deken over je heen voor de privacy en onder zachte muziek mag je je ontspannen. Door handoplegging, meestal begin ik bij de schouders, op het lichaam zorgt de energie die ik ontvang ( meer info) daar komt waar het moet zijn. Meestal krijg ik tijdens de sessie beelden en/of woorden te zien als ondersteuning en dit bespreken we na afloop. De handoplegging gaat van boven naar beneden en dan mag je op je buik keren en begin ik weer bij het hoofd tot aan de voeten.
 
Heb je liever alleen coaching of alleen healing? Dan kan natuurlijk ook.
 
Kijk bij de agenda voor een coaching traject zie verder……