Coaching

Bij coachen gaat het om doelgerichte en systematische manier om gedrag, denken en voelen van mensen in een gewenste richting te beïnvloeden. Coaching is niet vertellen wat je moet doen. Maar jou laten ontdekken wie je innerlijke zelf is.

IMG 0658

Bij coaching gaat het vooral om 3 vragen:

Wie ben ik? 
Wat kan ik?
Wat wil ik?
 
Belangrijk is een goede balans te vinden om gelukkig te zijn. Dat is niet eenvoudig. Het vereist veel zelf reflexie en daardoor zelfkennis. En zelfkennis is de weg naar innerlijke vrijheid. Wij gaan daar samen mee aan de slag.
De meeste mensen die komen weten heel goed wie ze zijn en wat ze van het leven verlangen maar lopen op  één bepaald moment vast en weten even niet meer hoe ze eruit kunnen komen. Daarmee kan ik je helpen weer naar een andere kant te kijken. Wanneer je een coaching traject aangaat zal dat niet altijd gemakkelijk zijn. Het is hard werken aan jezelf en je krijgt het niet cadeau.
 
Heb je tijdelijk een klankbord of begeleiding nodig, iemand die samen met jou de zaken weer op een rijtje zet en inzicht geeft waar je tegenaan loopt? Bij Be Yourself bied ik begeleiding op maat in een omgeving waar respect en vertrouwen essentieel zijn. Mijn doel is om je weer in contact te brengen met jezelf, op alle vier de niveaus (denken, voelen, willen, waarnemen) Waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten en beter gaat functioneren.
In een ongedwongen sfeer kijken we waarin je vastloopt en wat belangrijk is voor je. Ik zal je nieuwe wegen laten zien, durf je het aan? bel of mail mij.
 
Waarvoor kun je mij als coach inzetten?
 
Je wilt meer zelfvertrouwen ontwikkelen en krachtiger zijn
Je hebt een specifiek probleem waar je tegen aan loop in je privésituatie of op je werk
Het verwerken van emoties
Het doorbreken van gedragspatronen
Je wilt meer vanuit je hart leven en je passie gaan voelen
Bij het zoeken van een volgende stap in je cariére of eigen onderneming
Een beter contact met je omgeving en jezelf
Je ervaart stress en weet hier niet mee om te gaan
 

fe74a65e7b605bf6f4a14173023726c81