Wat is Universal White Time Energie (UWTH)?

Universal White Time healing is gecreëerd door hoog ontwikkelde spirituele wezens die de aarde miljoenen jaren hebben gestuurd en gevolgd. De White Time energie komt uit de White Time Bron die zich bevindt ergens in het grote universum. Spirituele wezens, liefdevolle buitenaardse, engelen en lichtwezens waken over deze onuitputtelijke krachtbron

Het is een energie die afkomstig is van de White Time Bron. Dit is een zeer liefdevolle en intense energie die heel helend en krachtig is. Hij komt van onze buitenaardse vrienden ver in het Universum en is de oudste energie waar wij op dit moment beschikking over krijgen . De White Time Bron wordt geacht de hoogste en zuiverste energie te zijn en wordt aan de aarde ter beschikking gesteld door het Hoogste van het Hoogste om de mensheid te ondersteunen in het belangrijkste transformatieproces dat momenteel op aarde plaatsvindt.

Een Universal White Time Healer is verbonden met deze White Time Bron en is tegelijk verbonden met de energie van Moeder Aarde. Deze beide vormen van energie en kracht komen vervolgens samen in het hart van de healer, waarna deze energie doorstroomt naar de armen en de handen of indien gewenst naar het 3e oog.

De genezende kracht van deze energie is afgestemd op de behoeftes van de mens en zodanig dat de frequentie en kracht zich aanpast aan diegene die deze energie ontvangt. Er is geen grens aan de hoogte van de frequentie en kracht die iemand kan bereiken, omdat er een verbinding ontstaat met de onbeperkte kracht en energie van de White Time Bron.

De hoge spirituele wezens die Universal White Time Healing hebben gecreëerd hebben een diep vertrouwen in “Alles wat er is”. Alles is één en ieder mens is uniek met zijn of haar unieke kracht en energie. Iedereen heeft Goddelijke kwaliteiten en is onderdeel van “Alles wat er is”. Waardoor iedereen nodig is om dit “ALLES” compleet te maken. Het is wijs om te bedenken en voelen dat er iets hoger en diepgaander is dan alleen “WIJ”

Sinds 1992 is deze via Channie Cha naar de aarde gebracht om er op Aarde mee te kunnen werken. White Time werkt in de tijd. Zo kan het verleden, heden en toekomst helen doordat het zich in één en dezelfde tijdunit bevinden.