Even voorstellen...

 DSC 0118-1DSC 0105-1DSC 0128-1

Het niet zo belangrijk wat ik doe of ben. Wanneer je een goed gevoel hebt dan is het vaak wel oke of je hebt nog een les te leren voor wat dan ook. Ook heb ik altijd moeite met een foto te plaatsten omdat het alle gevoel weghaalt. Toch doe ik het wel, omdat mensen wel willen weten hoe je eruit ziet en zo toch een beeld vormen. Als je bij mij moet zijn dan hoor ik het graag van je.

Als alleenstaande vrouw en moeder van 3 kinderen heb ik ook mijn dromen. Mijn leven hier op aarde wil ik liefdevol, succesvol en in overvloed leven. Al van jongs af aan heb ik, net als de meeste mensen, het gevoel dat er meer is dan alleen maar je leven leiden en het lot laten bepalen. Werken omdat het moet, geld verdienen omdat je meer wilt hebben dan de buren, carrière omdat je nou eenmaal hebt gestudeerd, ruzie maken om niets en blablabla. Wanneer je bewust bent van het leven dan weet je dat jij zelf bepaalt hoe je leven eruit zien en dat je altijd een vrije wil hebt gehad. Het gaat er dan om hoe e je je leven zo kan leven dat je positief en gelukkig kan zijn met jezelf, gezin en relaties, en kan voelen wat je als ziel werkelijk wilt. Wat zijn nou werkelijk je dromen en kan je die verwezenlijken? JA, dat kan als je maar eerlijk bent tegen jezelf en je omgeving. Durf je naar jezelf te kijken en wil je zien dat je omgeving als een spiegel voor je werkt? Dan is het leven één groot spel. Een spel waarin jij de regels bepaalt.

Mijn droom is om een plek te creëren voor ontmoeting(en) Dat kan met andere of juist met jezelf.Het coachen is mij op mijn lijf geschreven en ik vind het heerlijk om met mensen een tijdje mee te lopen om te zien hoe zij hun leven weer op de rit zetten. Naast mijn werk als coach en healer,ben ik ook met grote projecten bezig die voor mij van wezenlijk belang zijn voor de samenleving. Het zou toch te gek zijn wanneer we zakelijk en bewustwording samen laten komen en daar een plek voor te creëeren. Ik zie dat wel zitten en daarnaast het licht verspreiden dat we allemaal in ons dragen en het leven ervaren.

Kortom voor mij is het leven één groot feestt en ik leef het met de dag. En ook jij bent een spiegel voor mij!

Heel veel liefde, licht en kracht,

Marian ♥